slide 1

Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

slide 2

Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

slide 3

Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Aktuellt på ingenjörsjobb

Inspirationskväll 3 maj i Malmö – Female Engineer Network

De första inspirationskvällarna i Göteborg och Stockholm blev riktiga succéer! Intresset och engagemanget kring Female Engineer Network har varit väldigt stort, vilket såklart är riktigt roligt. Den 3 maj bjuder vi tillsammans med bland annat Axis, Fingerprints och Academic Work in till en kväll fylld med inspirerande och motiverande innehåll. Nätverket är skapat för dig …

Vilken succé! 200 kvinnor kan inte ha fel!

Den 25 februari anordnade Ingenjörsjobb 2016 års första inspirationskväll för yrkesverksamma ingenjörskvinnor på Stockholm Waterfront. Se delar ur kvällen som innehöll inspirerande föreläsningar, motiverande samtal mellan arbetsgivare och ingenjörer, god mat och fler överraskningar! Våra medarrangörer berättar också varför event som dessa behövs för ingenjörer och arbetsgivare i branschen!

Toppjobb

Konstruktör inom murverksprojektering

Sverige Publicerad: 2016-04-18

Hej Utredningsingenjör!

Flera platser Publicerad: 2016-04-25

Projekteringsingenjör/VA- projektör

Borås, Västra Götalands län Publicerad: 2016-04-28

Redaktionen tipsar

Karriärtips från Experis

När du blir kallad till en intervju, vare sig du har sökt ett jobb eller blivit uppsökt, så finns det några grundläggande saker att undvika. De flesta hänger ihop med allmänt hyfs och borde inte vara en överraskning för någon, ändå är det förvånansvärt många som missar dessa grundläggande saker.

Läs om vad Jonas gör på SKF om dagarna

Jag heter Jonas Olgemar, utbildade mig till Civilingenjör i Maskinteknik vid Linköpings Universitet. Idag jobbar jag som utvecklingsingenjör inom produktutveckling av sfäriska rullningslager Göteborg. Jobbet är utmanande i en internationell miljö. Vi bedriver utvecklingsprojekt mot antingen speciella applikationer eller katalogprodukter.

Ingenjörsjobb tipsar

Din Karriär

Ta nästa steg med oss

Event

Inspiration, motivation och nöje

Sök Jobb

Vi vägleder i jakten på nästa utmaning