slide 1

Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

slide 2

Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

slide 3

Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Toppjobb

KREATIVA INGENJÖRER INOM SAMHÄLLSBYGGNAD/INFRASTRUKTUR

Inviatech
Mölndal, Västra Götalands län Publicerad: 2018-09-14

Är du en kvalitetsmedveten Entreprenadingenjör?

JVAB
Stockholm, Stockholms län Publicerad: 2018-09-11

IBC control söker Elektronikkonstruktör med inriktning på motorstyrningar

IBC Control
Höganäs, Skåne län Publicerad: 2018-09-12

Produktutvecklare

Doggy AB
Vårgårda, Västra Götalands län Publicerad: 2018-09-13

Aktuellt på ingenjörsjobb

FEN Chef | Ta ditt ledarskap till nästa nivå!

MALMÖ - Som chef är det viktigt att veta hur just du kan skapa energi, arbetsglädje och tillit. Studier har påvisat att arbetsplatser som har en förtroendegivande kultur har fler motiverade medarbetare. En tillitsfull relation med dina medarbetare gör dessutom att du kan ägna dig mer tid åt målstyrning och mindre åt att ge detaljerade instruktioner. Vill du lära dig om hur du kan använda det allra senaste inom hjärnforskningen för att lyckas som chef?

Vilka frågor ska Du ställa under arbetsintervjun?

Oavsett hur förberedd du är, så kan en arbetsintervju vara en nervkittlande och ibland stressande upplevelse. Du måste svara på en mängd frågor rakt upp och ner och måste dessutom sälja in dig själv till rekryteraren, där det ibland även är ett helt rum människor du inte känner som du ska göra ett gott intryck på. Så när det väl kommer till att du ska ställa frågorna om din potentiella arbetsplats, har det då hänt att det blir helt blankt i huvudet, och du egentligen bara vill därifrån så fort som möjligt? Det har förmodligen hänt de flesta.

Redaktionen tipsar

Mekanikingenjören Antons väg till drömjobbet

Redan i lågstadiet undrade Anton Lomaeus hur det kommer sig att båtar inte sjunker, och hur i all sin dar flygplan kan hålla sig uppe i luften. Han började plöja böcker om teknik, läsa tidskriften Illustrerad vetenskap och plugga extra matte i skolan. Nyfikenheten höll i sig under resten av grundskolan, och i gymnasiet blev naturvetenskaplig linje med inriktning mot matte det självklara valet. Ett konsultuppdrag via Experis kan därför vara den bästa tänkbara starten på yrkeslivet. Det säger 23-årige mekanikingenjören Anton Lomaeus, som i vintras tillträdde ett uppdrag som hårdvarukonstruktör på SAAB utan tidigare erfarenhet inom det aktuella området.

Vill du bli bättre på att nätverka? Här är några tips! 

Du har förmodligen hört det förut, och nu får du höra det igen. Det är lättare att komma vidare i karriären genom kontakter. Kontakter leder till att du får möjligheter till nya jobb, där du inte alltid ens behöver söka tjänsten. Så vad gör du då för att få kontakterna? Jo du måste nätverka. Att komma igång med nätverkande kan kännas skrämmande och obekvämt till en början, men ju mer du gör det, desto lättare blir det. Som med det mesta i livet. Genom dessa tips kan du bli lite tryggare i ditt nätverkande.

Ingenjörsjobb tipsar

din karriär

Din Karriär

Ta nästa steg med oss

event

Event

Inspiration, motivation och nöje

nätverk

Nätverk

Gå med i våra nätverk

sök lediga jobb

Sök Jobb

Vi vägleder i jakten på nästa utmaning