Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Toppjobb

VA-INGENJÖR

Inviatech
Västra Götalands län Publicerad: 2018-12-11

Vill du bli en ledare som lämnar avtryck – för alltid?

Teach for Sweden
Sverige Publicerad: 2018-12-07

Skogen utvecklar den nya bioekonomin – vill du vara med?

Skogforsk
Uppsala, Uppsala län Publicerad: 2018-12-11

Aktuellt på ingenjörsjobb

De ska möjliggöra Scania IT:s digitaliseringsresa

DET VAR I NOVEMBER för ett år sedan som Scania IT tog beslutet att sätta ihop det nya teamet, med ett övergripande ansvar för att Scania ska ligga i framkant inom digitalisering. Adela Åberg, manager för NT och Head of Robotic Process Automation, har en lång bakgrund inom koncernen: – Jag har haft flera chefsroller, men kände att jag ville gå tillbaka till att grotta ner mig i tekniken. Som chef för NT är mitt ledarskap mer operativt och vi arbetar för att införa ”servant leadership”

”Hitta ett företag där du kan nå din fulla potential”

Louise Engman tog examen som civilingenjör från Luleå Tekniska Universitet 2008, och flyttade då till Schweiz där hon arbetade med Forskning/utveckling samt projektledning. 2016 kom Louise i kontakt med Technology For Infrastructure Projects (TFIP), i sin roll som projektledare. Samarbetet med TFIP fortsatte under åren och när Louise och hennes man började söka möjligheter för att kunna flytta hem till Sverige igen, så fanns TFIP där som en attraktiv möjlig arbetsgivare.

Redaktionen tipsar

Läge att byta jobb? Så vet du!

”Ugh, vem bryr sig…”, känns den känslan igen när du tänker på ditt jobb, din arbetsplats eller dina arbetsuppgifter? Då kan det vara tecken på att du borde byta jobb. Trots det, stannar vi nog i de flesta fallen lite för länge på arbetsplatser eller i jobb som vi inte trivs med. Eller rent av, inte bryr oss om längre. Känner du att du kanske är på ett jobb du borde byta ifrån? Här är några kännetecknen på att det är dags att kika sig omkring.

PRV ser tekniken innan den lanseras

PRV är arbetsplatsen för nyfikna ingenjörer som gillar att se ny teknik. Har man ett språkintresse och vill påverka samhället finns goda chanser till karriär. PRV, eller patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Myndigheten arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant med målet att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft.

Ingenjörsjobb tipsar

din karriär

Din Karriär

Ta nästa steg med oss

event

Evenemang

Inspiration, motivation och nöje

nätverk

Nätverk

Gå med i våra nätverk

sök lediga jobb

Sök Jobb

Vi vägleder i jakten på nästa utmaning