slide 1

Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

slide 2

Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

slide 3

Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Toppjobb

Är du vår nästa VA-ingenjör?

Gästrike Vatten AB
Gävle, Gävleborgs län Publicerad: 2018-10-17

Projektledare fastighet i Hörby kommun uppdraget för dig!

Hörby kommun
Hörby, Skåne län Publicerad: 2018-11-06

VA-INGENJÖR

Inviatech
Västra Götalands län Publicerad: 2018-11-07

FS Dynamics söker ingenjörer!

FS Dynamics
Göteborg, Västra Götalands län Publicerad: 2017-11-01

Aktuellt på ingenjörsjobb

Next Level | Stockholm

Den 5 december bjuder Ingenjörsjobb in dig som yrkesverksam ingenjör till Sveriges största event för yrkesverksamma ingenjörer! Inspirationskvällen är en perfekt möjlighet för dig som vill utöka ditt kontaktnät, inspireras av ledande företag inom ingenjörsbranschen och vill få verktygen till din professionella utveckling. Ingenjörsjobb bjuder på en helkväll, boka redan idag!

Vilka frågor ska Du ställa under arbetsintervjun?

Oavsett hur förberedd du är, så kan en arbetsintervju vara en nervkittlande och ibland stressande upplevelse. Du måste svara på en mängd frågor rakt upp och ner och måste dessutom sälja in dig själv till rekryteraren, där det ibland även är ett helt rum människor du inte känner som du ska göra ett gott intryck på. Så när det väl kommer till att du ska ställa frågorna om din potentiella arbetsplats, har det då hänt att det blir helt blankt i huvudet, och du egentligen bara vill därifrån så fort som möjligt? Det har förmodligen hänt de flesta.

Redaktionen tipsar

Läge att byta jobb? Så vet du!

”Ugh, vem bryr sig…”, känns den känslan igen när du tänker på ditt jobb, din arbetsplats eller dina arbetsuppgifter? Då kan det vara tecken på att du borde byta jobb. Trots det, stannar vi nog i de flesta fallen lite för länge på arbetsplatser eller i jobb som vi inte trivs med. Eller rent av, inte bryr oss om längre. Känner du att du kanske är på ett jobb du borde byta ifrån? Här är några kännetecknen på att det är dags att kika sig omkring.

Raffinaderiet som förnyar en fossil bransch

I samarbete med Preem| Svensk basindustri leder utvecklingen inom många områden, ändå är företagen ganska okända i Sverige. Många människor tar för givet att elen bara finns där i väggen, precis som pappret finns i skrivaren och bensinen i tanken. På Nordens största raffinaderi i Lysekil förädlas drivmedel som får våra fordon att rulla, idag och imorgon.

Ingenjörsjobb tipsar

din karriär

Din Karriär

Ta nästa steg med oss

event

Event

Inspiration, motivation och nöje

nätverk

Nätverk

Gå med i våra nätverk

sök lediga jobb

Sök Jobb

Vi vägleder i jakten på nästa utmaning