Välkommen till Ingenjörsjobb

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Veckans toppjobb

Offertingenjör till Jernforsen i Halmstad!

Jernforsen
Halmstad, Hallands län Publicerad: 2019-08-28

Underhållsingenjör mekanik

E.ON Energilösningar AB
Upplands Väsby, Stockholms län Publicerad: 2019-09-10

Production Engineer Silicon Carbide Epitaxy

Ascatron
Stockholm, Stockholms län Publicerad: 2019-09-12

Project Manager

Acosense
Göteborg, Västra Götalands län Publicerad: 2019-09-17

By ingenjörsjobb

Omskrivna och prisbelönta Elmotorcykelstillverkaren CAKE expanderar

Att säga att CAKE är ett unikt företag, med en revolutionerande produkt är minst sagt en underdrift. Med en grundare i form av Stefan Ytterborn, den orädde serieentreprenören som även grundat och sålt POC (Piece of Cake) var det lite av en självklarhet att det skulle bli någonting i den här kalibern. För att lyckas med CAKEs vision, behövs nu den som vill vara med och utveckla framtiden.

NYHET | Bli vår trendspanare – och få mer relevanta jobberbjudanden

Ingenjörsjobb tar nu ett spännande steg för att anpassa våra tjänster bättre till din karriär. Du kan välja att fylla i vår personlighetsprofil. Vi kan då matcha din personlighet, dina önskemål om arbetsgivare och din kompetens bättre med nya och exklusiva jobberbjudanden.

Inspirerande arbetsplatser

Moa ger sina medarbetare möjligheten att växa!

Under tonåren fick Moa möjlighet att äga en alldeles egen häst. Milk, den vita connemaran. Att vara hästtjej gör att du behöver vara målmedveten och driven. Oavsett hur tufft allting är behöver hästen dig, även fast du behöver cykla genom hagel, regn eller snö. I stallet så måste du arbeta, allt från att spika hagar till att hjälpa både yngre och äldre att hantera hästarna. Genom det ansvaret ger det hästtjejerna en tilltro till själv själva och därför är det inte heller konstigt att många hästtjejer växer upp till att ta mycket ansvar och ledarroller även i arbetslivet. Genom målmedvetenhet, handlingskraft och en dos av envishet hittade Moa tryggheten i sig själv under tonåren, vilket hon tar med sig idag.

Trendspaning – akut ingenjörsbrist, karriärbyte och nya jobb!

Industrialiseringen var starten på ett mer effektivt och produktivt samhälle och skapade många nya jobb. Dagens teknik och digitalisering har tagit oss ännu längre. Det är därför relevant att fundera över hur teknikens utveckling och digitalisering kommer påverka arbetsmarknaden vi verkar på idag och i framtiden. Vi pratar ofta om de jobb som kommer försvinna, men glömmer då allt som möjliggörs i takt med utvecklingen – inte minst för ingenjörer. Vi har pratat med Henrik Björkling, Business Area Manager Technology på Academic Work, för att lära oss mer om ingenjörernas arbetsmarknad, idag och i framtiden.

Ingenjörsjobb tipsar

din karriär

Din Karriär

Ta nästa steg med oss

event

Evenemang

Inspiration, motivation och nöje

nätverk

Nätverk

Gå med i våra nätverk

sök lediga jobb

Sök Jobb

Vi vägleder i jakten på nästa utmaning