Evenemang

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

FEN Chef | Bli bättre på kommunikation och stärk ditt ledarskap!

FEN Chef | Bli bättre på kommunikation och stärk ditt ledarskap!

Är du kvinna och ny som chef eller har du ambitioner att bli chef?

Under 2018 lanserande vi ”Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!” och ”Ta ditt ledarskap till nästa nivå!”, nu fortsätter vi succéseminarierna med ”Bli bättre på kommunikation och stärk ditt ledarskap” i samarbete med E.ON.

När: 8 maj 2019
Tid: 07.30-10.00
Plats: WTC Skeppsgatan | Skeppsgatan 19, 211 11 Malmö

Bli bättre på kommunikation och stärk ditt ledarskap

Föreläsningen understryker vikten av goda samtal och hur samtalet som verktyg kan underlätta ett konstruktivt ledarskap. Vad behöver jag tänka på när, hur och varför jag kommunicerar som ledare, och vad är alltid samtalets överordnade mål? Lyssna på leg psykolog Anne Grefberg, expert på ledarskap och arbetslivspsykologi, berätta om nycklarna till bättre kommunikation.

Det goda samtalet är ett av många verktyg en ledare har i sin verktygslåda. Dock är det inte så enkelt som man tror alltid att båda parter i ett samtal uppfattar samtalet på samma sätt. Genom att använda neuropsykologi och kunskap om hur hjärnan fungerar, skapar vi bättre samtal och kommunikation både på jobbet och privat.

Föreläsningen utgår från SCARF-modellen för goda samtal, vilket tar hänsyn till de sociala hot som potentiellt ligger i ett samtal. Tanken är att genom att ta hänsyn till dessa, skapar man förutsättningar för att samtalets idé och syfte får utrymme.

Under seminariet kommer du lära dig:

  • Hur du skapar ett förtroendefullt samtal
  • Hur din personlighet påverkar dina förmågor att ha bra samtal
  • Vad som skapar hinder för förståelse i ett samtal
  • Hur du hanterar svåra samtal

Obs! Du behöver inte ha medverkat på våra tidigare seminarier för att delta på detta seminarium!

Detta seminarium hålls i samarbete med E.ON:

Vår innovationsförmåga är avgörande för att vi skall kunna nå vårt högt uppsatta mål, att energin från E.ON skall vara 100 procent förnybart år 2025. För att vi skall nå detta mål behöver vi också ha en jämställd och inkluderande arbetsplats som både speglar samhället men också föder goda resultat. För E.ON är FEN ett självklart val av samarbetspartner för att vi skall lyckas framöver.

Anne Grefberg – En av Sveriges mest eftertraktade psykologer

Anne är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av ledarskap, både som ledare själv och som stöd till ledare i offentlig och privat sektor. Hon brinner för att utveckla andra, skapa goda arbetsplatser och genom insikt i vad som motiverar och driver oss bidra till arbetsglädje och livsbalans.

img-responsive

Våra kunder tycker till

”Ingenjörsjobb lyckas att skapa en plattform för möten mellan ingenjörer och arbetsgivare där man under avslappnade former får tillgång till intressanta kontakter, idéer, inspiration och trevligt umgänge.”
Jennie på Poolia

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin