Evenemang

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

FEN Chef: Tillit och arbetsglädje på arbetsplatsen!

FEN Chef: Tillit och arbetsglädje på arbetsplatsen!

Är du kvinna och chef inom ingenjörsbranschen?

Under förra våren lanserande vi ”Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!”, nu fortsätter vi med den mycket populära och uppskattade ”Tillit och arbetsglädje på arbetsplatsen!” tillsammans med Anne Grefberg och företaget Åke Sundvall Byggnads AB! Har du inte varit på något av våra chefseminarium är detta chansen du inte vill missa!

Det finns forskning som visar att hög grad av tillit leder till att självupplevd stress sjunker, att upplevd energi ökar, att produktiviteten ökar, att glädje och mening med arbetet ökar. Vad är det då för beteenden som ökar tilliten?

I byggbranschen arbetar vi ofta projektrelaterat och vår framgång styrs ofta hur väl fungerande teamen är på arbetsplatsen. Som deltagare på vårt seminarium om ledarskapsbeteenden kommer du få en grundläggande kunskap om hur hjärnan fungerar, vilka beteenden som orsakar stress och vilka som skapar positiva reaktioner hos medarbetare. Du får konkreta verktyg att använda direkt i ditt ledarskap samma dag, som kommer att öka din ledarskapsförmåga och ge dig gladare och mer produktiva medarbetare eller för all del entreprenörer som du samarbetar med. Du blir dessutom inspirerad och har chansen att få dina frågor om ledarskap besvarat av en av Sveriges främsta ledarutvecklare och psykolog.

Datum: 11 september 2019
Tid: 07.30-10.00
Plats: Åke Sundvalls kontor, Karlsbodavägen 9-11, Bromma

Lär dig hur du kan använda senaste hjärnforskningen för att lyckas på jobbet som chef!

Medarbetare som känner sig uppskattade av sin chef eller kollega har färre sjukdagar, bättre immunförsvar och förbättrad arbetsnöjdhet. Medan individer som uppfattar sig ignorerade eller avvisade, istället visar hög aktivitet i den del av hjärnan som är associerad med fysisk smärta, vilket också resulterar i depression, stress eller utbrändhet.

Som chef är det viktigt att veta hur just du kan skapa energi, arbetsglädje och tillit. Studier har påvisat att arbetsplatser som har en förtroendegivande kultur har fler motiverade medarbetare. En tillitsfull relation med dina medarbetare gör dessutom att du kan ägna dig mer tid åt målstyrning och mindre åt att ge detaljerade instruktioner. Läs mer om tillit i arbetslivet här!

Under seminariet får du möjligheten att:

  • Träffa och nätverka med kvinnliga chefer inom din bransch
  • Få kvalificerad rådgivning från en av Sveriges mest eftertraktade psykolog – Anne Grefberg
  • Lyssna på föreläsning om arbetsglädje på arbetsplatsen av Anne Grefberg
  • Lära dig hur du som ledare ska agera i syfte att skapa högre tillit

Detta seminarium möjliggörs genom samarbete med Åke Sundvall Byggnads AB:

Åke Sundvall är ett familjeföretag i tredje generation som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter i Stockholm och Uppsala samt i Skåne genom dotterbolag. Sedan 1942 har vi varit med och satt prägel på stadsbilden i de områden vi verkar. Vi lägger stor vikt på att utgå från varje plats unika förutsättningar för att tillföra staden hus med kvalitéer som sätter prägel på kvarteret och får människor att trivas. Vi är stolta över våra många utmärkelser som tex Stockholms Handelskammares Stadsmiljöpris för fastigheten Tensta Torn samt vinsten av Årets Stockholmsbyggnad (2 gånger!) vilket vi tolkar som ett kvitto på vår ambition. Åke Sundvall förvaltar ca 500 bostäder, har ca 250 bostäder i produktion och har drygt 3000 bostäder som ska byggas i de områden där vi verkar. Läs mer om Åke Sundvall på www.akesundvall.se.

Anne Grefberg – En av Sveriges mest eftertraktade psykologer

Anne är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av ledarskap, både som ledare själv och som stöd till ledare i offentlig och privat sektor. Hon brinner för att utveckla andra, skapa goda arbetsplatser och genom insikt i vad som motiverar och driver oss bidra till arbetsglädje och livsbalans.

Våra kunder tycker till

”Ingenjörsjobb lyckas att skapa en plattform för möten mellan ingenjörer och arbetsgivare där man under avslappnade former får tillgång till intressanta kontakter, idéer, inspiration och trevligt umgänge.”
Jennie på Poolia

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin