Evenemang

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Gig-skola för ingenjörer

Gig-skola för ingenjörer

När: 18 februari 2020

Tid:
07:30 – 09:00

Vart:
Park Inn by Radisson, Storgatan 30 Uppsala

Vem:
Du som är ingenjör

Gig-skola för ingenjörer
I den nya arbetsmarknaden väljer fler och fler, ur olika yrkesgrupper, att gigga istället för att jobba i en traditionell anställning. Nyttjas dessa giggare på rätt sätt har både personen i fråga och samhället i stort mycket att vinna. Ingenjörsutbildningarna utförs ofta i nära samarbete med de största svenska företagen och en karriär på något av dessa har länge varit norm. I den arbetsmarknadsförändring som pågår finns många alternativ till denna karriärväg, giggandet är ett sådant och bör lyftas fram. För att utbilda kör vi en turnerande Gig-skola för ingenjörer. 

Lektion 1 (av 3) den 18e februari i Uppsala.
Gig-ekonomin, möjligheter och utmaningar 
Vad innebär gig-ekonomin och vilka drivkrafter ligger bakom. Passar jag som giggare och vad kan jag förvänta mig för typ av liv? Kommer det ställas krav på mig och finns det någon trygghet alls inom gig-ekonomin?

Mer info och anmälan finns på: https://berotec.se/gig-skola/

En av de stora utmaningarna på dagens arbetsmarknad är att arbetsgivarna upplever en stark brist på ingenjörer. Samtidigt upplever många ingenjörer att de lägger alldeles för mycket tid på andra saker istället för att få maximalt utlopp för sin förmåga och kompetens. Vi på Ingenjörsjobb tror att arbetsmarknaden tjänar på en ökad rörlighet och att en ingenjör i många fall kan göra mer nytta, både för sin arbetsgivare och för sig själv, genom att arbeta uppdragsbaserat eller ”gigga”.

Våra kunder tycker till

”Bra event där vi under avslappnade men seriösa former fick träffa precis de kandidater vi vill nå”
Mikael på Benchnode

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin