Evenemang

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

”Made in Sweden” by Westermo: Utveckling och nätverkslösningar i världsklass från Sverige

”Made in Sweden” by Westermo: Utveckling och nätverkslösningar i världsklass från Sverige

Westermo bjuder in till en kväll med presentationer, demos och intressanta samtal kring mjukvaruutveckling, hårdvaruutveckling, elektronikkonstruktion, automatisering samt hur man har kul på jobbet! Fokus kommer ligga på tekniska lösningar och utmaningar, samt hur vi driver vårt arbete inom dessa områden framåt.

När: 20 November 2019

Tid: 16:45 – 20:00

Var: Westermo Network Technologies, Metallverksgatan 8, Västerås *

Agenda för kvällen
16.45 – 17.00:  Mottagning – lättare tilltugg och dryck
17.00 – 17.05:  Agenda och info om kvällen
17.05 – 17.30:  Presentation om Westermo
17.30 – 20.00:  R&D presentationer, olika stationer om R&D, samt mingla och nätverka

”Made in Sweden”

Inom mjukvaruutveckling jobbar vi inom hela spektrat från bare metal, embedded Linux samt C#/.NET. Vi kommer visa på de tekniska utmaningar och möjligheter vi möter varje dag med fokus på utvecklingen av vårt eget Linuxbaserade operativsystem.

Vi visar hur vi jobbar med hårdvaruutveckling från vår egen elektronikkonstruktion hela vägen till vår egen produktionsanläggning där vi producerar robusta närverksprodukter för tuffa industriella miljöer. Våra produkter är ”Made in Sweden” i alla aspekter!

Automatisering och kvalitet 
Kvalitet är ett nyckelord för oss samt något som genomsyrar allt vårt arbete. Vi kommer visa hur vi använder olika tekniker för att automatisera hela kedjan av mjukvarutester från incheckning av kod till visualisering av testresultat. Vårt egenutvecklade ramverk är intelligent och kan själv avgöra vilka tester som är mest kritiska att köra. Vi kommer också berätta om den forskning vi bedriver tillsammans med MDH inom detta område.Vi jobbar även med miljötester av hårdvara och elektronik.
 
Vi kommer visa på olika arbetssätt inom dessa områden där vi tex använder den agila metoden Kanban för vår mjukvaruutveckling.

Personalen i fokus

I ”Westermo Teamet” stöttar vi varandra för att uppnå våra gemensamma mål oavsett vilken verksamhet man representerar. Våra medarbetare är mycket viktiga för oss och vi vill ha roligt på jobbet!

Ska bli jättekul att få träffa just dig på vår nätverksträff. Vi har flera öppna tjänster, kom så vi berättar gärna mer även om Westermo Traineeprogram och vilka roliga friskvårdsaktiviteter vi har tillsammans.

Våra kunder tycker till

”Bra event där vi under avslappnade men seriösa former fick träffa precis de kandidater vi vill nå”
Mikael på Benchnode

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin