Evenemang

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Motiverande samtal – Hur du motiverar dig själv och andra

Motiverande samtal – Hur du motiverar dig själv och andra

Är du kvinna och verksam inom fastighetsbranschen?

Under förra våren lanserade vi ”Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!”, nu fortsätter vi med den mycket populära och uppskattade ”Motiverande samtal – Hur du motiverar dig själv och andra” tillsammans med Anne Grefberg och företaget Svefa. Är du kvinna och verksam inom fastighetsbranschen är detta seminarium för dig! 

Lär dig hur du kan använda senaste hjärnforskningen för att lyckas på jobbet som chef!

I fastighetsbranschen arbetar vi ofta projektrelaterat och vår framgång styrs ofta hur väl fungerande teamen är på arbetsplatsen.

En föreläsning för dig som är eller vill bli ledare som går genom grunderna för MI – Motivational Interviewing eller motiverande samtal – och hur man kan applicera detta i en modern arbetsmiljö. Motivation som kommer inifrån är mycket mer stabil och tillfredställande än motivation som kommer utifrån. Hur kan du som ledare använda MI för att ha en öppen och motiverande dialog runt de beteendeförändringar du vill se hos dig själv och andra?

Lär dig en konkret metodik som är grundat i forskning och som ger resultat! Du får konkreta verktyg att använda direkt i ditt självledarskap/ledarskap samma dag.

Svefa bjuder på frukost under minglet

Datum: 29 september 2020

Tid: 07.30-09.30
Plats: Svefas kontor, Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm

Under seminariet får du möjligheten att:

  • Träffa och nätverka med kvinnliga kollegor inom din bransch
  • Få kvalificerad rådgivning från en av Sveriges mest eftertraktade psykologer – Anne Grefberg
  • Lyssna på föreläsning om hur du skapar motivation av Anne Grefberg

Detta seminarium möjliggörs genom samarbete med Svefa:
Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom värdering & analys, fastighetsinformation, samhällsbyggnad & fastighetsutveckling, strategisk & operativ förvaltningsrådgivning samt transaktioner & uthyrning. Tillsammans är vi över 200 medarbetare fördelade på 18 kontor i landet och omsätter årligen 300 MSEK. Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighets- och energibolag, investerare, byggbolag, banker, myndigheter och kommuner till mindre lokala fastighetsaktörer som alla uppskattar vår kombination av fastighetskompetens och affärsintelligens.

Anne Grefberg – En av Sveriges mest eftertraktade psykologer
Anne är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av ledarskap, både som ledare själv och som stöd till ledare i offentlig och privat sektor. Hon brinner för att utveckla andra, skapa goda arbetsplatser och genom insikt i vad som motiverar och driver oss bidra till arbetsglädje och livsbalans.

Våra kunder tycker till

”Bra event där vi under avslappnade men seriösa former fick träffa precis de kandidater vi vill nå”
Mikael på Benchnode

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin