Evenemang

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Next Level | Stockholm

Next Level | Stockholm

Boosta ingenjörskarriären och få verktygen till din personliga och professionella utveckling tillsammans med oss! Den 27 november bjuder Ingenjörsjobb in dig som yrkesverksam ingenjör till Next Level.

Plats: 7A Odenplan | Odengatan 65, 113 26 | Stockholm
Entrén öppnar: 17.00

KVÄLLENS MEDARRANGÖRER
TFIP
Female Engineer Network
Xylem
COWI
Protan

Vattenfall
Westermo
Rejlers
Skill
Prevas
Prevas är ett väletablerat teknikkonsultföretag och finns i Sverige, Norge, och Danmark. Prevas i Stockholm är utvecklingspartner till kunder inom många olika branscher där de största är life science och industri följt av telecom och försvar. Vi erbjuder spetskompetens inom projektledning, mjukvara, elektronik och mekanik, samt QA, test, verifiering och CE-märkning. Vi tillhandahåller både specialister på plats hos våra kunder, och produktutvecklingsprojekt som utförs i egna lokaler. Till vårt förfogande har vi utöver erfarna och innovativa konsulter även avancerade utvecklingsverktyg och välutrustade laboratorier för elektronik, mekanik och EMC. Vi är idag ca 150 konsulter i regionen och har kontor i Sundbyberg och Hammarby Sjöstad.

Ta chansen och mingla med kvällens medarrangörer och besökare. Passa på att utöka ditt nätverk, byt kontaktuppgifter, dela med dig av dina tankar, idéer och erfarenheter med likasinnade ingenjörer. Kanske hittar du en värdefull kontakt för framtiden, någon som kanske kan hjälpa dig att nå dina mål eller varför inte din framtida arbetsgivare?

TEMA | Innovating for the Future
Efter vårens fantastiska event med hållbarhet som fokus, kommer vi till höstens NEXT LEVEL fortsätta blicka framåt och belysa ytterligare en essentiell ingrediens i det som gör att Sverige blivit det vi är idag, nämligen; Innovation. Listan på svenska vetenskapsmän och innovatörer som satt sitt avtryck på världen kan göras lång. Vi kommer tillsammans med våra medarrangörer tydliggöra och diskutera innovationens betydenhet för vår värld, ingenjörens roll och varför det är viktigt att vara innovativ på fler nivåer än endast inom produktion.

Stay tuned, mer information kommer löpande!

* Observera att studenter hamnar på väntelistan som släpps några dagar innan eventet i mån av plats.

Läs mer om evenemanget här!

Våra kunder tycker till

”Ingenjörsjobb når ut till ingenjörer och erbjuder bra möjlighet till företagskontakt och att få inspiration till din vardag och jobbliv.”
Lisa från Scania

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin