Evenemang

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Nyfiken på IT i Trafikverket?

Nyfiken på IT i Trafikverket?

När: 17/3-2020
Tid: 08:15 – 10:00
Var: Convendum, Regeringsgatan 30, Stockholm
Vem: Verksam inom IT eller Telekom

Hur bidrar IT till att Trafikverket gör Sverige närmare, dessutom smidigt, grönt och tryggt?  Vilka spännande ”utmaningar” ryms i vår verksamhet och hur jobbar vi?

Trafikverket bjuder in till föreläsning med Trafikverket bjuder in till föreläsning med Johnny Påls, IT-arkitekt samt Emil Andersson och Johan Wande Systemutvecklare några av våra innovativa och duktiga medarbetare som fördjupar sig i hur vi bland annat jobbar med utmaningar så som;

  • Hållbar utveckling mot framtidens trafikinformationssystem och hur bedriver man det arbetet?
  • Hur förändrar vi vårt IT-landskap för att bygga robustare IT-lösningar som kan förändras oftare utan påverka helheten?
  • Hur vi organiserar oss för att gå mer mot DevOps?
  • Exempel på en IT-lösning som vi byggt enligt gamla deviser i hur man designar men där vi nu moderniserar och bygger om med en arkitektur baserat på förmågor och microtjänster
  • Djupdykning/demo i en systemutvecklares vardag

Förutom det får ni träffa Emil Hammarström, tidigare trainee på trafikverket, Systemspecialist inom vår Telekomverksamhet som berättar hur vi uppgraderar vårt 2G nät till 5G längs Sveriges järnväg. Vidare beskriver han hur Trafikverket kan vara en virtuell operatör via 4G.

Våra kunder tycker till

”Ingenjörsjobb lyckas att skapa en plattform för möten mellan ingenjörer och arbetsgivare där man under avslappnade former får tillgång till intressanta kontakter, idéer, inspiration och trevligt umgänge.”
Jennie på Poolia

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin