Evenemang

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

NYHET | Bli vår trendspanare – och få mer relevanta jobberbjudanden

NYHET | Bli vår trendspanare – och få mer relevanta jobberbjudanden

Ingenjörsjobb tar nu ett spännande steg för att anpassa våra tjänster bättre till din karriär. Du kan välja att fylla i vår personlighetsprofil. Vi kan då matcha din personlighet, dina önskemål om arbetsgivare och din kompetens bättre med nya och exklusiva jobberbjudanden. Du får bla fylla i ett personlighetstest och på det får du feedback. Genom att fylla i profilen ges du nya möjligheter att bygga ditt nätverk och du är också med i vår årliga trendspaning. Detta är din chans att påverka arbetsgivarna att skapa den arbetsmiljö du själv mest föredrar! Ingenjörer är just nu heta så vi lovar att många kommer att lyssna på vad ni säger – ta chansen. 

Vi delar med oss av våra insikter om personlighetstyper, vad de flesta ingenjörer vill ha ut av sin arbetsplats etc. När vi vet lite mer om dig kan vi anpassa våra förslag mycket bättre. Vi kan också tipsa arbetsgivare om dig och göra matchmaking tidigare i processen. Som trendspanare får du vara med på exklusiva företagsevent.

Fyll i din profil du med!

Ingenjörsjobb

Våra kunder tycker till

”Ingenjörsjobb når ut till ingenjörer och erbjuder bra möjlighet till företagskontakt och att få inspiration till din vardag och jobbliv.”
Lisa från Scania

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin