Evenemang

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Utmaningar för framtidens transporter

Utmaningar för framtidens transporter

Lunds Tekniska Högskola öppnar upp dörrarna för en unik trendspaning in i framtidens transportmarknad och hur den påverkar arbetsmarknaden!

Är du ingenjör eller ingenjörsstudent och intresserad av en trendspaning i framtidens transportmarknad och dess påverkan på arbetsmarknaden för ingenjörer kommer se ut? Då är detta för dig!

När: 27 maj 2019
Tid: 17:00 – 19:00
Var: Lunds Tekniska Högskola, Sölvegatan 14, 223 62 Lund

Utvecklingen av framtidens transportmarknad

Ingenjörsjobb, Experis och Lunds Teknisk Högskola bjuder in till en exklusiv kväll där du har möjlighet att få en unik inblick i den forskning Elna Heimdal Nilsson, lektor vid Förbränningsfysik, driver på Lunds Tekniska Högskola. Under föredraget kommer du lära dig mer om Elnas arbete med modellering av biobränsleförbränning och vad som händer när avgaserna når luften samt hur LTH arbetar med att ta fram förenklade kemiska beskrivningar av biobränsleförbränning. Detta för att möjliggöra utveckling av framtidens bränslen och motorer. 

Kompetensrevolutionen är i full gång

Experis kommer att ta vid och prata om hur Experis Academy tillsammans med FCA har skapat en skräddarsydd utbildning för ingenjörer/IT inriktat mot Autonomous Driving. Experis Academy är utbildningar för dig som vill få spetskompetens inom din bransch för att kunna ta nästa steg. Tillsammans med företag som efterfrågar en specifik sakkunskap sätter vi ihop en utbildning vars syfte är att företagen ska kunna råda bot på sin kompetensbrist samtidigt.  

Kom till mer information om evenemanget här

Boka din plats redan nu!


Vi är Experis

EXPERIS är ett konsult- o ch rekryteringsbolag med fokus på specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomer och Ledarskap, men även marknad, försäljning, inköp, logistik och HR. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över, och är en del av ManpowerGroup.

Våra kunder tycker till

”Bra event där vi under avslappnade men seriösa former fick träffa precis de kandidater vi vill nå”
Mikael på Benchnode

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin