Event

När du vill ta nästa steg i din ingenjörskarriär

Ingenjörsjobb Stockholm

Ingenjörsjobb Stockholm

Då var det Stockholms tur att hålla i inspirationskväll för yrkesverksamma* ingenjörer! Kvällens fokus är att ge dig verktyg att använda privat eller professionellt och utvecklas i din nuvarande eller kommande yrkesroll under avslappnade former. Ledorden Inspiration, Motivation & Nöje genomsyrar hela kvällen. Vi kommer låta oss inspireras av våra medarrangörers representanter och dess föreläsningar. Under kvällens gång bjuder vi även på mat och dryck så se till att du och dina kollegor skaffar er biljetter för det här vill ni inte missa!

Vad: Inspirationskväll för yrkesverksamma ingenjörer

Var: Folkets Hus

När: 12 oktober kl 17.00

Medarrangörer: ByBrick, Scania, Skanska, Infozone, Hilti, Siemens, Unionen, Stoneridge Electronics, Lemminkäinen, Womengineer och Octapharma

 


Kvällens konferencier & gästtalare

”Är det analoga det nya digitala?”

Göran Adlén är en Sveriges mest prisbelönta talare och erfarna trendspanare och har skrivit åtta böcker. hans första bok ”framtiden är inte vad den brukade vara” blev utsedd till årets ledarskapsbok. Den 12 oktober besöker han oss på Inspirationskvällen för att dela med sig av sin framtidsspaning.


Körschema:
17.00 Mingel med måltid och fördrink
18.00 Föreläsningar
ca 19.45 Ger vi er chansen att avslappnat umgås och nätverka med våra medarrangörer och andra yrkesverksamma ingenjörer.

Baren står öppen till självkostnadspris under hela kvällen.

Håll utkik på vår Facebooksida för mer information.

*Är du student? Anmäl dig på reservlistan som Sista-års-student och vi släpper biljetter till er några dagar innan i mån av plats.

No Show-avgift
När du anmäler dig och dina vänner räknar vi med att ni dyker upp. Om ni fått förhinder och inte avbokat senast 24h innan eventets start skickar HR North Sweden AB en faktura med belopp värde mingeltallriken och fika till din adress.

 

Våra kunder tycker till

”Ingenjörsjobb når ut till ingenjörer och erbjuder bra möjlighet till företagskontakt och att få inspiration till din vardag och jobbliv.”
Lisa från Scania

Relaterade artiklar

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande event?
Kontakta eventavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin