Arbeta hos oss

Var med och bidra

Jobba hos oss

Vill du vara med och bidra till ett mer jämställt, konkurrenskraftigt tekniksverige?

Vi söker just nu dig med en stark egen drivkraft att axla rollen som Key Account Manager! Vår vision är att fortsätta vara den självklara karriärspartnern för företag och ingenjörer, och jobbar idag för att sänka trösklarna i kontakten mellan dem. Genom varumärkesbyggande arbete och Employer Branding hjälper vi allt från de största till mindre bolag att nå deras specifika mål. Vi sammanför ingenjören och företagen som söker dem. Genom nätverket Female Engineer Network skapar vi även en gemenskap och plattform för Sveriges ingenjörskvinnor.

Därför ska du jobba hos oss!

Som säljare hos oss får du möjligheten att ta fram din entreprenöriella ådra, då du på eget initiativ har ansvar för att aktivt bearbeta befintliga och nya kunder med helt ansvar för din försäljningsbudget. För att trivas i rollen tror vi att du har en god förståelse för säljcykeln och kundresan samt har drivet att utföra de förändringar, förbättringar och andra åtgärder som krävs för att uppnå uppsatta mål. Har du ett naturligt intresse för att skapa och vårda långsiktiga relationer där du vill vägleda kunderna i behovsanpassade värdeskapande lösningar är vi rätt val i din utveckling! Brinner du också för jämställdhetsfrågan och vill vara med och göra skillnad i ditt arbete så ger nätverket Female Engineer Network dig möjligheterna att påverka.

Är detta du?

  • Du är en riktigt duktig företagssäljare som är vill ta nästa steg i karriären.
  • Har höga ambitioner och ett strukturerat arbetssätt för att nå dina prestationsmål.
  • Affärsdriven, resultatinriktad och van vid ett högt tempo.
  • Brinner för att göra skillnad och vill bidra till ett jämställt tekniksverige.
  • Har du idrottsbakgrund är det en fördel, men inget krav.

För dig med driv och ambition finns alla möjligheter att skapa en fantastisk karriär. Vi erbjuder goda förmåner till våra anställda, så som friskvårdsbidrag, kompetensutvecklingar både genom interna och externa utbildningar, ljusa fräscha lokaler mitt i Stockholm City och många glada, trevliga och kompetenta kollegor med allt det innebär.

Detta ingår i rollen:

  • Planera, strukturera och genomföra samt följa upp individuell försäljningsbudget.
  • Utveckla den befintliga kundstocken samt prospektera nya kunder.
  • Jobba för långsiktiga affärsrelationer.
  • Bidra till bolagets önskade företagskultur och värderingar.
  • Jobba aktivt för att maximera kundportföljen, alltid med fokus på att skapa värde till kunden.

Om oss:

Vi är ett ungt entreprenöriellt företag som grundades 2004 och har de senaste åren varit en erkänd och respekterad aktör på den svenska marknaden. Vi är experter på hur arbetsgivare kan nå ut med sin kommunikation och sitt budskap i syfte att rekrytera ny kompetens och stärka sitt Employer Brand.

Med vår position i branschen idag jobbar vi mycket utifrån tanken hur vi kan göra skillnad, både för samhället i stort men även för våra kunder. Vi har ett ansvar, dels för kompetensförsörjningen på landets företag, men även för frågor som jämställdhet och mångfald.

Skicka din ansökan

För övriga frågor kontakta Tim Bräck på tim.brack@ingenjorsjobb.se.