Våra evenemang

Nätverka med yrkesverksamma ingenjörer

Våra evenemang

Till skillnad från andra typer av mässor så kommer besökarna till våra event i ett självutvecklande syfte och inte i representation för företaget de arbetar på. Detta dels då för att nätverka, men också för att inhämta inspiration, motivation och hålla sig uppdaterade om möjligheterna samt utmaningarna för framtidens ingenjörer och företag. Vi står alltså för den perfekta arenan, för att avslappnat kunna prata med yrkesverksamma ingenjörer från regionen.

Sedan hösten 2018 är våra evenemang är uppbyggda av fyra moment. Momenten är till för att ni som företag ska kunna belysa kvällens ämne i det utformandet som passar er bäst.


Föreläsning
Lyft fram ert unika arbete under denna exklusiva föreläsning, med alla ögon på er. Vad är era utmaningar och möjligheter för en hållbar framtid? Har ni en inspirerande koppling till ämnet är detta ett perfekt moment för er!

Diskussionsforum / Workshop
Detta är ett ypperligt tillfälle att kommunicera med ingenjörer som är intresserade av just er och ert arbete i det aktuella temat för kvällen, i en mer privat miljö. Besökarna har nämligen möjligheten att i förväg välja, utifrån rubrik och ämne, i vilket företags workshop de vill delta. De har därför aktivt valt att prata närmare med er.

Paneldiskussion
En moderator leder er genom ett par diskussionsämnen och frågor som sedan diskuteras mellan de deltagande företagen på scenen och de besökande ingenjörerna. Här har ni som företag möjlighet att verkligen visa hur ni skiljer er från andra, kanske håller ni med varandra kring kvällens tema, eller kanske inte.

Monterplats
Visa upp ert varumärke från början till slutet av evenemanget. Var med och mingla med ingenjörerna och slipa till er employer branding. Låt kreativiteten flöda genom att exempelvis anordna en tävling i montern för att dra extra mycket uppmärksamhet. Här kan ni snabbt fånga upp intresset hos besökarna, som kanske rent av leder till en mycket prisvärd rekrytering i framtiden.

Ladda ner PDF

Vill du veta mer om våra evenemang och deras respektive tema?
Vi har tagit fram en Pdf med mer information kring evenemangen, som du enkelt kan ladda ner genom att trycka på symbolerna.
Har du några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till oss så svarar vi mer än gärna. Hoppas vi kommer ses framöver!

Vill du veta mer om våra evenemang?