Nätverk

Yrkesnätverk för dig som är ingenjör

Next Level | Göteborg

Next Level | Göteborg

Boosta ingenjörskarriären och få verktygen till din personliga och professionella utveckling tillsammans med oss! Den 25 september bjuder Ingenjörsjobb in dig som yrkesverksam ingenjör till Next Level.

Plats: Auktionsverket Kulturarena | Tredje Långgatan 9, 413 03 | Göteborg
Entrén öppnar: 17.00

KVÄLLENS MEDARRANGÖRER

Protan
Ta chansen och mingla med kvällens medarrangörer och besökare. Passa på att utöka ditt nätverk, byt kontaktuppgifter, dela med dig av dina tankar, idéer och erfarenheter med likasinnade ingenjörer. Kanske hittar du en värdefull kontakt för framtiden, någon som kanske kan hjälpa dig att nå dina mål eller varför inte din framtida arbetsgivare?

TEMA
| Innovating for the Future
Efter vårens fantastiska event med hållbarhet som fokus, kommer vi till höstens NEXT LEVEL fortsätta blicka framåt och belysa ytterligare en essentiell ingrediens i det som gör att Sverige blivit det vi är idag, nämligen; Innovation. Listan på svenska vetenskapsmän och innovatörer som satt sitt avtryck på världen kan göras lång. Vi kommer tillsammans med våra medarrangörer tydliggöra och diskutera innovationens betydenhet för vår värld, ingenjörens roll och varför det är viktigt att vara innovativ på fler nivåer än endast inom produktion.
Stay tuned, mer information kommer löpande!* Observera att studenter hamnar på väntelistan som släpps några dagar innan eventet i mån av plats.

Läs mer om evenemanget här!