Nätverk

Yrkesnätverk för dig som är ingenjör

Next Level | Linköping

Next Level | Linköping

 

Boosta ingenjörskarriären och få verktygen till din personliga och professionella utveckling tillsammans med oss! Den 6 november bjuder Ingenjörsjobb in dig som yrkesverksam ingenjör till Next Level.

Plats: Creactive by Science Park Mjärdevi | Teknikringen 7, Linköping
Evenemanget startar: 17.00

KVÄLLENS MEDARRANGÖRER

Female Engineer Network
Berotec
Husqvarna Group

Protan
Protan är en norskägd industrikoncern som utvecklar och levererar takduk och tätskikt, taksystem, ventilationssystem och tekniska textilier. Med över 70 års erfarenhet, har Protan utvecklat innovativa lösningar anpassade för en global marknad och ett krävande klimat.
Epiroc

Ta chansen och mingla med kvällens medarrangörer och besökare. Passa på att utöka ditt nätverk, byt kontaktuppgifter, dela med dig av dina tankar, idéer och erfarenheter med likasinnade ingenjörer. Kanske hittar du en värdefull kontakt för framtiden, någon som kanske kan hjälpa dig att nå dina mål eller varför inte din framtida arbetsgivare?

TEMA | Innovating for the Future
Under vårens Next Level har temat varit hållbarhet och hållbar utveckling. För att uppnå detta är innovation minst sagt högt upp på agendan. I princip alla innovationer som görs idag har en hållbar grundtanke. Därför kommer vi under hösten lyfta innovationsarbetet från de främsta företagen i branschen.

Stay tuned, mer information kommer löpande!

* Observera att studenter hamnar på väntelistan som släpps några dagar innan eventet i mån av plats.

Läs mer om evenemanget här!