Nätverk

Yrkesnätverk för dig som är ingenjör

Detta ingår i nätverket!

Detta ingår i nätverket!

1. Förhandsinformation om Events och After Works

Du får viktig informationen innan den hunnit sprida sig till den större publiken. Detta gör att du erhåller en exklusiv möjlighet att närvara på de populäraste tillställningarna som planeras att hållas.

2. Gratis inträde till alla våra events

Kort och gott – vi står för alla kostnader, du njuter och har det trevligt!

3. Tips på relevanta jobb

Du erhåller information om de senaste jobben inom din yrkeskategori. Detta gör att du är uppdaterad om de jobbmöjligheter som ges och att du inte missar erbjudanden.

4. Senaste nytt från Ingenjörsvärlden

Du får tillgång till de senaste nyheterna, artiklar och dylikt som berör det område du verkar inom. Du håller dig uppdaterad och blir påläst om omvärlden!

5. Möjlighet till mentorskap

Vi erbjuder dig som är intresserad, en öppning för ett mentorskap. Vi kopplar dig samman med verksamma mentorer inom rätt bransch för att du ska utvecklas till din fulla potential.

6. Kontakt med attraktiva arbetsgivare

Du erhåller ett brett kontaktnät via våra events och after works. Chansen till att få en inblick hos olika företag ger dig stora möjligheter till att utvecklas och ta nästa steg i karriären

7. Forum för nätverkande

Du får tillgång till speciellt utformade forum i form av olika digitala plattformar eller tillställningar som hålls på olika orter runt om i Sverige. Vi vill att alla ska ha möjlighet att nätverka.

 

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin