Evenemang

Nätverka tillsammans med arbetsgivare och ingenjörer

Nästa Evenemang

Många har efterfrågat en omgång till redan innan sommaren, så nu startar vi om lektionspaketet och lektion 1 går av stapeln den 11 juni, klockan 07:55-9:00.   Missade du den lektionen eller vill vara med igen?  Här ligger anmälan: https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/424659457949425C407740 I lektion 1 går vi bl.a igenom möjligheter och utmaningar med gigekonomin och tar reda på om …

Senaste Bilder

Om våra evenemang

Välkommen till Ingenjörsjobbs evenemangssite! Våra uppskattade evenemang är det ultimata face 2 face verktyget för dig högskoleingenjör och civilingenjör som vill finna nästa utmaning i karriären! Under avslappnade former kan du njuta av en underhållande och inspirerande kväll samtidigt som du kan mingla med likasinnade och nätverka med spännande arbetsgivare från din region. Under 2020 har vi fler evenemang planerade runt om i Sverige, kika i vår kalender för mer information. Här finner ni även artiklar, bilder och filmatisering från tidigare ingenjörsevenemang. Hoppas vi ses snart!

Våra kunder tycker till

”Ingenjörsjobb lyckas att skapa en plattform för möten mellan ingenjörer och arbetsgivare där man under avslappnade former får tillgång till intressanta kontakter, idéer, inspiration och trevligt umgänge.”
Jennie på Poolia

Vill ni som arbetsgivare delta på kommande evenemang?
Kontakta evenemangsavdelningen här

Nyhetsbrev

Följ oss

ingenjörsjobb facebook
ingenjörsjobb instagram
ingenjörsjobb linkedin